«Әу баста 50 мың теңгеге саңырауқұлақ ұрығын, 10 мың теңгеге қауыз сатып алдым. Ал су, газ шығындарына жобамен 10 мың теңгедей қаржы жұмсалды. Арнайы бөлме ішіне еккен ұрықтардан 63 блок өнім шыкты. Дайын өнімнің бір келісін 1 000 теңгеден сатылымға шығарудамыз. Бір блоктағы саңырауқұлақ 20 күнде пісіп, 2-4 келіге дейін өнім аламыз. Негізінде бір блок 4 рет таза өнім береді. Оның алғашқы 3 өнімі сатылымға шығарылса, соңғысы консервіге жабылады», - дейді жас агроном.
Түркістанда 9-сынып оқушысы кәсіп ашты
243
оқылды
оқылды